Gæstebog

Læs alt om, hvad vores rejsedeltagere har at sige om rejserne

Gæstebog

Untitled Design (1)

Kvinde, sekretær

Godt at kurset ligger udenfor Danmark, så vi bliver hevet ud af hverdagen, og den nye viden kan indtages i koncentreret form. Og at det foregår i de varme lande! Vi danskere bliver jo glade i låget og åbne for nyt, når solen skinner.

 

Jeg har fulgt kurser på Folkeuniversitetet en gang ugentligt, og der bliver det mindre koncentreret, og gav ikke samme indsprøjtning af ny viden i store mængder over kort tid, så jeg følte, at jeg blev “rykket”. Og det er nok den følelse der skal til for at der er chance for også at blive mere DANNET.

 

Godt at vi kan kombinere en lille uges ferie med nyt til de små grå celler – det er en rigtig god feriemåde for blandt andre singler med hang til ferie-med-indhold!

 

Godt at panelet af foredragsholdere er 2-3 faste personer, at det ikke er nye hver dag eller til hver halvleg – når det er de samme 2-3 personer, kan man få et forhold til dem i forhold til de spørgsmål tilhørerne har. Der kommer en berigende ping-pong i løbet af de første par dage.

 

Undervisningsniveauet var perfekt for mit niveau. Jeg har ikke gået på uni, og det var interessant at få indblik i ”universitetshjerner”, og hvordan de behandler stoffet. Også sjovt at høre underviserne kommunikere indbyrdes om stoffet. Jeg fik udvidet mit ordforråd, hvilket altid er godt!

 

Undervisningsmængden var helt tilpas.

 

Jeg anbefaler kurset til alle jeg taler med!

 

Mit bedste udbytte fra kurset er, ud over at være fyldt op af ny viden og godt humør, at jeg nu kan læse bøger og få endnu mere ud af dem. Alle de finurlige henvisninger, der er i gode bøger/romaner, til de store gamle værker, er jo GULD nu at kunne spotte.

 

På mit arbejde til dagligt er jeg allerede en lidt bedre version af mig selv, og jeg er sikker på, at det er fordi jeg er blevet en lille smule mere dannet.

Anders Fogh Jensen fik helt fra starten af første undervisningspas skabt en stemning af ro, rummelighed og imødekommenhed. Den gennemsyrede det hele, og dem, jeg har haft kontakt med, siden vi kom hjem, har også understreget netop det. Hold endelig fast i det – du gør det på en virkelig god måde. Vi var i gode hænder.

 

Undervisernes niveau: helt åbenlyst – der er kun positive ting at sige, og jeg er fascineret af jeres viden og niveau. I fortjener mange roser.

 

Pauserne og hviledagen var vigtige for mig og vil også være det for andre introverte væsener. Det var dejligt, at Anders (både i beskrivelsen på hjemmesiden og dernede) betonede, at det var ok, hvis man havde brug for at trække sig tilbage. Den formulering var afgørende for, at jeg kunne melde mig til i første omgang.

 

Et glas vin den første aften var en god måde at afslutte første undervisningsdag og begynde første aften sammen på. Og vi modtog et papirbrev inden afrejsen.

 

Jeg har både fået læst bøger undervejs og haft gode samtaler med andre deltagere. Og så fik jeg også knyttet personlige forbindelser undervejs.

Untitled Design

Tanja, 42

Skal du med på næste rejse?

Hvis du er blevet inspireret til at tage på rejse af de tidligere deltager her i gæstebogen, så gå på opdagelse i vores udvalg af aktuelle rejser. Skal du med til Peloponnes’ hvide strande og grønklædte bjerge? Vil du nyde frisk græsk salat på en taverna med os på stranden med udsigt over hav og øer? Så snup dig en plads på næste tur allerede i dag.