Rejser

Med en dannelsesrejse får du en rejse ud i verden, og samtidig ind i dig selv – en unik mulighed for at opnå en dybere forståelse for verden og mennesket i verden

Rejseoverblik

Idéhistorier: Forstå din samtid
Brug efterårsferien på at få overblik over de vigtige idéhistorier, få udvidet dit indre landkort, gå på opdagelse i Peloponnes’ kulturelle og historiske skatkammer og kom hjem med nye minder og viden.
Flere rejser på vej i 2025
Flere rejser på vej i 2025
Grækenland 24.-31. oktober 2024

Udvid din horisont

Her skal vi forstå os på os selv som væsener i vores nutid. Tag med os ud i verden – og lad os sammen dykke ned i det universelle menneske, der lever i os alle. Altid og lige nu. I idéernes historie. I Alle tiders Myter. I Filosofihistorien. I det gode liv. Velkommen til en kursusrejse, der på behagelige hoteller og refugier i og omkring Middelhavsregionen, vil gøre dig klogere på verden og mennesket i verden. Nyd samværet med en gruppe ligesindede, videbegærlige mennesker, hvor vi alle tager os god tid til at falde i snak med hinanden om alle de store ting i livet, som dagligdagen ikke altid tillader.

Aktuelle rejser

Chateau de Fontainebleau

Idéhistorier: Forstå din samtid

Destination: Tolo, Grækenland

24.-31. oktober 2024

Brug din efterårsferie på at få overblik over de vigtige idéhistorier, få udvidet dit indre landkort, gå på opdagelse i Peloponnes’ kulturelle og historiske skatkammer og kom hjem med minder for livet.

Ro til indsigt og fordybelse

Nyd at slentre ned til stranden til en morgendukkert i krystalklart vand med solopgangen i baggrunden. Forestil dig at komme tilbage til en lækker morgenmad med alt, hvad det græske køkken kan tilbyde. Gå til formiddagens undervisningssession med en følelse af velvære i hele kroppen, nyd en lang siesta over middag og slutteligt nogle timers undervisning igen sidst på dagen.

 

Tag på ture ud og undersøg en skatkiste af kulturhistorie. Eftertænksomheden er under pres fra oplevelsessamfundets overflødighedshorn af letfordøjelige fristelser. Her er der ro til indsigt og indlevelse. Tid til at fordybe sig.

 

Nyd en vital dannelsesrejse, der er som en vitaminindsprøjtning for hjerne og for hjerte – hvor vi lover, at du vender hjem med et mere udvidet verdensbillede, et optanket sind, en udhvilet krop – og skønne minder, der varer hele livet.

Fagligt kompetente undervisere, som ser det hele menneske

Vi har håndplukket dygtige formidlere, indlevende talere, skarpsindige og dannede mennesker. Alle med ét for øje – at kortlægge forskellige områder af tilværelsen præcis på en måde, så du oplever en sammenhæng. Vi binder det hele sammen for dig og skaber de bedste forudsætninger for din dannelse.


Med på en Dannelsesrejse er altid to undervisere. Den ene vil være Filosof, Anders Fogh Jensen, der også er rejseleder. De to undervisere skiftes til at være den primære underviser. vores dygtige undervisere har alle beskæftiget sig indgående med og ofte skrevet bøger om de emner, de udlægger for rejsedeltagerne. Du er således garanteret indlevende, passionerede og fagligt kompetente undervisere.


Hos Dannelsesrejser fokuserer vi på det hele menneske. Vores respektive personligheder, livshistorier og -erfaringer gør os til dem, vi er. Har du lyst til at lære dine undervisere nærmere at kende? Så klik på knappen nedenfor og mød Anders Fogh Jensen samt de gæsteundervisere, du kan se frem til at møde på din Dannelsesrejse.