Pris og bestil

Gå på opdagelse i vores aktuelle rejser her. Bestil din næste rejse allerede nu, og vend hjem med solkysset hud, et optanket sind og minder for livet

Aktuelle rejser

Chateau de Fontainebleau

Idéhistorier: Forstå din samtid

Destination: Tolo, Grækenland

24.-31. oktober 2024

Brug din efterårsferie på at få overblik over de vigtige idéhistorier, få udvidet dit indre landkort, gå på opdagelse i Peloponnes’ kulturelle og historiske skatkammer og kom hjem med minder for livet.

Har du spørgsmål?

Få svar på alle de spørgsmål, der naturligt opstår, når man skal ud på eventyr. Er du i tvivl om bestilling, aldersfordeling på rejserne, hvilke seværdigheder, du bare ikke må gå glip af på turdagen, eller har du brug for at få svar på, hvad dannelsesrejsekonceptet går ud på, og hvorfor lige netop du skal med på rejsen, så tryk på knappen nedenfor og få svar.

Hvad siger andre om Dannelsesrejser?

Vi har igennem de sidste mange år sendt hundredevis af videbegærlige og nysgerrige mennesker ud i verden. Vi har udlagt litteraturens historie, filosofiens tag om kærlighed og længsel, vi har ført dem igennem arkitekturens historie og åbnet idéernes historiebog for rejsedeltagerne. Undervejs har de oplevet Peloponnes’ kulturelle skatkamre og azurblå hav, taget på vandring i Andalusiens frodige landskab og nydt Vesttyrkiets eminente madkultur. Læs alt om, hvad tidligere deltagere selv har at sige om rejserne her.